flikar

Saturday, September 26, 2009

The Swine Flu / Svininfluensan



Eng: I just wanted to mention that we at the Nimai House are not going around worrying about the swine flu. Neither are we recommending anyone to take any vaccines.

We would like you all to go vegetarian, though.

Sve: Jag tänkte bara nämna att vi på Nimaihuset inte går och oroar oss över svininfluensan. Vi rekommenderar inte heller någon att ta några vaccineringar.

Vi skulle dock vilja att ni alla blev vegetarianer.
.

3 comments:

  1. "Svininfluensan" är ett mediajippo för att sälja vaccin för dyra pengar till hysteriska icke-tänkande människor. Och/Eller ett stort experiment.

    ReplyDelete
  2. I den stund vi ställs inför att ta sprutan så står valet mellan att överlämna sig till läkemedelsindustrin eller inte ta sprutan och istället överlämna sig åt naturens gång.

    Den som tar sprutan blir delaktig i att manipulera naturen i fullständig okunskap om konsekvenserna. När man ingenting vet är det alltid bättre att ignorera giriga "experter" som blundar för konsekvenser och inte alls ger kunskaper att själv dra slutsatser ifrån. Det är bättre att förlita sig på skaparen som talar genom ditt hjärta, skrifter och dem som är instrument för ren kärlek.

    ReplyDelete
  3. ... Och vem är man egentligen solidarisk mot? Ska man blint lita på läkemedelsföretagen som avskriver sig alla konsekvenser? Att ta sprutan är att lita på dem och inte lita på naturens gång. Är det verkligen solidariskt att i fullständig okunskap göra så här mot varandra? Det är eliten som fått oss att bli rädda för naturens perfektion, genom att skapar katastrofer.

    ReplyDelete